skip to Main Content
hola@raquelsanchez.cat
Recollir Millor I Reciclar Més Per A Un Futur Sostenible

Recollir millor i reciclar més per a un futur sostenible

Des del govern municipal els homes i dones socialistes hem treballat en un ambiciós projecte per fer de Gavà un model de ciutat sostenible, ecològica i respectuosa amb el medi ambient. Hem treballat per incrementar els índexs de reciclatge i contribuir a la preservació del medi ambient, hem treballat per generar actituds cíviques i compromeses de la ciutadania per enfortir la nostra convivència i hem invertit 5 milions d’euros per dotar-nos d’eines eficaces.

Durant els últims 4 anys hem posat en marxa un nou model de recollida i gestió de residus, un model que al costat de la renovació ia la modernització ha prioritzat l’accessibilitat facilitant així que tots puguem aportar la nostra contribució a la meta que ens hem traçat: aconseguir reciclar el 55% dels residus.

En aquest mandat municipal hem renovat els vehicles de recollida de residus, hem ampliat la recollida “porta a porta” als barris de Bruguers i la Sentiu, hem renovat els contenidors de la ciutat, hem creat el “Punt Verd” per a residus de petit volum i hem implementat un nou sistema per a la fracció vegetal. entre altres accions.

Per reforçar el compromís de la ciutadania hem posat en marxa la campanya “Fem els coses bé” amb un seguit de recomanacions fàcils i pràctiques que tots i totes podem incorporar a la nostra rutina. Els homes i dones socialistes som ambiciosos respecte a la nostra ciutat i sabem que compartim aquesta ambició amb la majoria de la ciutadania. Junts seguirem treballant i avançant per fer de Gavà la millor ciutat possible.

Volem comptar amb tu, com hem fet des del primer día, perquè estem parlant de la nostra ciutat, va de Gavà i necessitem conéixer les teves idees, propostes, suggeriments, oportunitats… Crítiques si vols, però de les bones, de les que ajuden i estimulen. Volem comptar amb TU.

Participa!

Back To Top