skip to Main Content
hola@raquelsanchez.cat

SENS DUBTE/ FUTUR

SENS DUBTE/ FUTUR

El model de Gavà està definit i el rumb està marcat: qualitat de vida, igualtat d’oportunitats i cohesió i convivència en una ciutat per a tothom. I tot això, preservant i posant en valor el nostre entorn, el territori.

És un model consolidat, que ve de lluny i que té el lideratge del PSC. Però volem i podem assolir noves fites per fer front als nous reptes socials, econòmics i mediambientals. Per això posem en valor el nou paradigma que marca l’agenda local i global: la sostenibilitat.

Sostenibilitat vol dir mantenir i preservar, i també i necessàriament, millorar i innovar: per això plantegem créixer i transformar de manera progressiva i equilibrada. Volem i podem aspirar a ser la ciutat més sostenible de l’àrea metropolitana.

Això passa per tenir clar d’on venim i qui som, per planificar un destí per a la nostra ciutat que la faci millor. En això portem treballant més de quatre anys, i aquest és el pla que ha de definir la Gavà que ve.

Perquè tots visquem millor, cada vegada hi hagi més feina i la ciutat gaudeixi de millors carrers i recursos, cal generar noves oportunitats. Oportunitats com el Pla de Ponent, on es crearà una zona residencial moderna i sostenible amb un 40% de pisos protegits. Com la nova C-245, que farem amb voreres més amples, menys trànsit i menys soroll, i més transport públic Com el futur Espai Roca, referència d’innovació urbana amb pisos de protecció oficial, espai públic i llocs de treball. Com als Joncs, on poder ubicar empreses que revitalitzin la zona i ajudin Gavà a fer un pas més en empresa i sostenibilitat. Com Can Torelló, ciutat esportiva, o el futur Centre de Mar. Com l’ampliació del Passeig Marítim, per gaudir més del nostre entorn únic que ens donen les dunes, aquest entorn que ens identifica i ens fa sentir orgullosos de Gavà.

Aquestes oportunitats poden fer-se realitat. Tenim els recursos, la planificació i la il·lusió per fer-ho. Els futurs llocs de treball de Gavà, les opcions de generar nous habitatge per a tothom, en definitiva les garanties perquè la gent de Gavà pugui viure i treballar a la seva ciutat, ens ho juguem també als Joncs, a Can Torelló, a l’Espai Roca, a Ponent. Són, tots ells, la validació del nostre model: fer sostenible Gavà passa justament per aquests projectes que asseguren el futur de la nostra ciutat.

PROJECTES DE FUTUR

  • Pla de Ponent: nova zona residencial integrada l’entorn, a 40% de pisos protegits.

  • C-245: modernització amb voreres més amples, menys soroll i més zones verdes, i prioritat per a busos i bicicletes.

  • Espai Roca: espais verds, equipaments, habitatges i més activitat econòmica al voltant de la seu mundial de La Roca.

  • Joncs: activitat productiva i sostenible amb valor afegit.

  • Can Torelló: piscina pública, nou pavelló i més camps de futbol a la nova ciutat esportiva de referència metropolitana.

  • Centre de Mar: centre esportiu i cívic d’activitats nàiutiques.

  • Passeig Marítim: ampliació del passeig entre dunes naturals fins a Viladecans.

Back To Top